Op deze pagina’s vindt u een selectie van de berichten die we hebben gepubliceerd maar niet meer actueel zijn.   Natuurlijk altijd leuk om nog eens terug te lezen.

 Dat was even een heerlijke sneeuwbui op het schoolplein.

En dus:                                                 buiten spelen ….

De afbeelding “https://i2.wp.com/lh6.ggpht.com/_05ufcuD1Hbs/S0SyD7xC-ZI/AAAAAAAAAdQ/q1dh06C9JLs/s128/winter2010%201-2a%20en%20b.jpg%20003.jpg?resize=115%2C86” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.De afbeelding “https://i2.wp.com/lh3.ggpht.com/_05ufcuD1Hbs/S0SyEFzi0hI/AAAAAAAAAdU/Bk2QkGW2jlI/s512/winter2010%201-2a%20en%20b.jpg%20034.jpg?resize=215%2C287” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

Inzamelactie 

Laatste bericht: de Thijsseschool heeft € 1188,00 bij elkaar gebracht!  Een fantastisch resultaat.

Haïti, officieel de Republiek Haïti (Creools: Repiblik d Ayiti), is een republiek op het westelijk deel van het eiland Hispaniola in de Caribische Zee. De hoofdstad is Port-au-Prince. Haïti ligt oostelijk van Cuba, en grenst in het oosten over 275 kilometer aan de Dominicaanse Republiek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Helpende handen  …..:   bedankt, merci, thanks, obrigado, danke !!!Bekijk de afbeelding op ware grootte  
 

 

 

“Thijsseschoolfeest”

13.gif 

Het schoolfeest was een enorm succes! De ouderraad wil alle kinderen, ouders, opa´s en oma´s, het team en alle andere aanwezigen hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid en hulp tijdens deze zeer warme middag en avond 

 exotische sfeer op geslaagd Landenfeest !                                                                                Bekijk de afbeelding op ware grootte

Het grote schoolplein wordt weer versierd en ingericht voor het jaarlijkse schoolfeest. Dit jaar is het thema ‘de landen van de wereld’. Elke groep heeft daarvoor een land gekozen en versieringen in het thema van dat land gemaakt.  De versieringen zullen natuurlijk opgehangen worden tijdens het feest. Verder kan elke leerling weer een bruikbaar    ‘rommeltje’     aanleveren voor de rommeltjesmarkt en is er de mogelijkheid om mee te doen aan een heuse modeshow!    Vanzelfsprekend zijn er een hoop spelletjes te doen zijn en is er veel lekkers te verkrijgen.

                                                        schoolfeest met als thema         “LANDEN VAN DE WERELD”   

 ——————————————————————————————————————————————————————————-

Project-weken

Bekijk de afbeelding op ware grootte

In de komende weken zal er in de groepen aandacht worden gegeven aan onderwerpen die te maken hebben met de tijd van de VOC.   Terug in de tijd kijken dus…. !   Aan het eind van het project zal elke groep een vertelvoorstelling bezoeken: groep 1-4 bezoekt de voorstelling  “de Stoere Broer”  op woensdag 21 april.  De bovenbouwgroepen 5 + 6 bezoeken  “Scheepsjongens van Bontekoe”  op maandagochtend 19 april.  Groep 7+8 bezoekt deze voorstelling op dinsdagmiddag 20 april. 

De teamleden openen de projectweken met het zingen van een aantal oude liederen op het schoolplein.  De kinderen stonden rondom de babbelberg. Een reactie van een ouder was:     “Leuk zeg….;   zo kunnen we elke schooldag wel beginnen…!”

———————————————————————————————————————————————————————————-