Informatie over de thijsse-reunie

De Openbare Basisschool Dr. Jac. P. Thijsse bestond 19 juni 2004 50 jaar !

Dat is gevierd met een grote reünie. Alle oud-leerlingen en leerkrachten waren natuurlijk van harte welkom. Zaterdag 19 juni 2004 van 13.30 uur tot 17.00 was er onder het genot van een drankje en een hapje volop gelegenheid om oude herinneringen op te halen en lekker bij te praten met klasgenoten van toen. Ook zal er veel oud foto en film materiaal te bezichtigen zijn. Heeft u ook nog materiaal in de kast, laat het ons weten !! Of neem het in ieder geval mee naar de reünie. Wat is er nu leuker dan oude herinneringen ophalen aan de hand van oude foto’s en dergelijke.

In de lokalen zullen de reünisten ontvangen worden in groepen van 5 leerjaren. Ook zal de schoolfotograaf aanwezig zijn, zodat u nog eens met uw oude klas op de foto kan. Deze foto’s kunnen dan rechtstreeks bij de fotograaf besteld / en afgerekend worden.

Verder zal er voor iedereen een reünie/herinnerings boekje zijn.

We vragen van de bezoekers een bijdrage in de kosten van 10 euro. Als dit bedrag is bijgeschreven op de reünie-rekening nr:332501108 t.n.v. reünie Thijsseschool,o.v.v. naam en adres; zult u de uitnodiging ontvangen. Dit is dan tevens uw toegangsbewijs.

Elders op deze website treft een aanmeldingsformulier, vult u dit zo volledig mogelijk in, zodat de organisatie weet op hoeveel bezoekers ze kunnen rekenen. En naar welk adres we de uitnodiging kunnen sturen zodra wij de bijdrage in de kosten hebben ontvangen. Tevens kunnen we dan van tevoren een beetje inschatten wat voor foto en film materiaal er beschikbaar is.

Tevens vindt u op de website een lijst van alle klassen die de Thijsseschool hebben verlaten. Op deze lijst ziet u in het rood aangegeven wie zich voor de reunie hebben opgegeven. Dit wordt wekelijks bijgewerkt.

Oproep aan alle bezoekers van de Thijsseschool-site:

19 juni 2004 reüniefeest Dr. Jac. P. Thijsseschool

zegt het voort……zegt het voort!!!!!!

Misschien vindt u het leuk om contact persoon te zijn?

De contactpersoon benaderd zijn/haar klasgenoten van toen en nodigt ze uit ook naar het feest te komen. De contactpersoon onderhoudt contact met de reünisten en de organisatie: is dus een soort tussenpersoon als ondersteuning van de organisatie.

We hebben voor een beperkt programma gekozen, zodat er genoeg tijd is om met elkaar te praten en het foto/film materiaal te bekijken.

Als afsluiting van de reunie zullen alle reunisten op de babbelberg het Thijsselied uit volle borst ten gehore brengen zoals de huidige leerlingen jaarlijkse het schooljaar afsluiten.

Postadres :

reünie commissie 50 jaar Thijsseschool

P/a Keesomlaan 15

1791 DA Den Burg

E.mailadres: reunie@thijsseschool-texel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *