Meester Nick is sinds enkele jaren de schoolleider van de Thijsseschool. Hij werkt al jaren op het eiland en heeft bijna alle scholen van binnen gezien: na zijn opleiding ging hij lesgeven op De Bruinvis. Daarna ging hij naar de Redmer Yska in De Waal, die helaas niet meer is. Vervolgens naar het Durperhonk, toen naar De Kompas om te werken met kinderen met een extra ondersteuningsbehoefte. Na schoolleider te zijn geweest van de Lubertischool, kwam hij in 2016 naar de Thijsseschool.

De Thijsseschool is een school met een grote historie op het eiland. Het is leuk om ouders te treffen die als kind hier op school hebben gezeten en nu hun eigen kind komen brengen. 

Het leuke van de Thijsseschool is de diversiteit binnen het team van leerkrachten, enthousiast voor veel leuke en leerzame activiteiten voor de school. We willen aansluiten bij de onderzoekende houding van de kinderen. Dat zie je onder meer wanneer kinderen hun ontdekte weetjes over een onderwerp presenteren en de andere kinderen daar driftig aantekeningen van maken.

 

Meester Nick

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail