Dit is juf Marloes:

Hoi ik ben Juf Marloes Altenburg en ik ben 25 jaar en ben geboren en getogen in Friesland. Sinds 2,5 jaar woon ik op het prachtige eiland Texel wat ik mijn thuis mag noemen. Ik woon samen met mijn vriend Jeffrey in Den Burg. 

Het leukste aan de Thijsseschool vind ik het prachtige natuur schoolplein maar ook de geweldige kinderen die hier op school zitten. Ik vind het leuk om jullie nieuwe dingen te leren maar ook om jullie te vertellen over mijn reizen die ik al heb gemaakt. Mijn doel is ervoor te zorgen dat iedereen lekker zichzelf kan zijn in de klas, want hoe fijn is het dat je gewoon mag zijn wie je bent.

 

Dit is juf Mirthe:

Ik ben juf Mirthe, woonachtig in Den Burg, getrouwd met Edwin Zwaneveld en moeder van twee prachtige kinderen Stije en Jula. In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Pabo en sindsdien werkzaam op Texel als leerkracht. Mijn doel als leerkracht is om een zaadje te planten waaruit het kind kan en mag groeien naar volwassenheid. Een zaadje waarin vertrouwen, durf, veiligheid, ontdekken,  jezelf mogen en kunnen zijn centraal staat. 

De Thijsseschool kenmerkt zich in mijn ogen door de kleinschaligheid, waardoor je als leerkracht elk kind bij naam kent en de kinderen, groot en klein, met elkaar spelen en werken.Tevens staat de school staat in een prachtige groene omgeving, waardoor er ruimte is om de natuur te betrekken bij ons onderwijs en te ontdekken. Een plek waar kinderen in een veilige omgeving mogen leren.