Dit is juf Marloes:

Juf Marloes Altenburg is 25 jaar. Ze is geboren en getogen in Friesland. Sinds tweeënhalf jaar mag ze Texel haar thuis noemen. Ze woont samen met haar vriend Jeffrey in Den Burg. Ze vindt het prachtige natuurschoolplein geweldig en de kinderen nog veel geweldiger: “Ik vind het leuk om jullie nieuwe dingen te leren en om jullie te vertellen over de reizen die ik heb gemaakt. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat iedereen lekker zichzelf kan zijn in de klas. Want hoe fijn is het dat je gewoon mag zijn wie je bent”.

 

Dit is juf Mirthe:

Juf Mirthe woont in Den Burg en is getrouwd met Edwin Zwaneveld. Ze is moeder van twee prachtige kinderen, Stije en Jula. In 2005 studeerde ze af aan de PABO en sindsdien werkt ze op Texel. “Het is mijn doel als leerkracht is om een zaadje te planten waaruit het kind kan en mag groeien naar volwassenheid. Een zaadje waarin vertrouwen, durf, veiligheid, ontdekken, jezelf mogen en kunnen zijn centraal staat”. 

Voor juf Mirthe kenmerkt de Thijsseschool zich door de kleinschaligheid. Daardoor ken je als leerkracht elk kind bij naam en de kinderen, groot en klein, elkaar. Ook de groene omgeving vindt ze van grote waarde: “Daardoor is er uimte is om de natuur te betrekken bij ons onderwijs en om te ontdekken. De Thijsseschool is een plek waar kinderen in een veilige omgeving mogen leren”.